Help & Contact

Gebruikershandleiding
Heeft u een vraag over een van de functionaliteiten van de kennisbank Inkoop en Aanbesteding? Of bent u benieuwd wat de kennisbank u nog te bieden heeft? Bekijk dan de handleiding.

Inhoudelijke vraag? Stel deze aan onze redactie
Wij streven ernaar om deze kennisbank zo goed mogelijk aan te passen aan uw wensen. Uw inhoudelijke vragen en/of opmerkingen zijn bijzonder welkom. U kunt hierover contact opnemen met onze redactie.

Wachtwoord vergeten?
Uw wachtwoord opvragen gaat heel eenvoudig door te klikken op de knop 'inloggen' rechtsboven. Onder de gebruikersnaam en wachtwoord ziet u de link 'wachtwoord vergeten'. Vul uw emailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen per mail.

Vragen? Neem contact op met onze servicedesk
Voor vragen over o.a. inloggen, facturatie of abonnementen, mailt u naar onze servicedesk.

De kennisbank op proef?
De informatie op de kennisbank Inkoop en Aanbesteding is alleen toegankelijk voor abonnees. Wilt u meer informatie over de kennisbank, een vrijblijvende productdemonstratie of een proefabonnement? Neemt u dan contact op via 070 - 378 98 80 of stuur een e-mail.NIEUW

College 1

In dit college (34 min.) wordt u bijgepraat over de volgende vragen:

slide inhoud

Handig, helder en voorzien van praktijkvoorbeelden en de meest actuele jurisprudentie mét een link naar de diverse onderwerpen in deze kennisbank.

Bekijk het college hier

Jaarcongres

Ontwikkelingen Aanbestedingsrecht

Jaarcongres

Meer informatie en aanmelden


Tekorten jeugdzorg beperken functioneren gemeenten

21 mei 2019

Het bestuurskracht van de Groningse gemeenten neemt af vanwege de grote tekorten op jeugdzorg. Zo stelt René Paas, commissaris van de Koning voor de provincie Groningen, in een brief aan minister Ollongren van Binnenlandse Zaken. Hij vindt daarom dat de verdeling van het jeugdzorgbudget “op andere leest geschoeid moet worden, anders blijft de pijn waar die nu ligt.”

Nieuw & geactualiseerd

Tender nieuwsbrief nr. 3, april 2019
Beslisboom: verkoop vastgoed en grond
Vraag van de maand: Wat is het verschil tussen voorwaardelijk inschrijven en inschrijven onder protest?

Naar alle wijzigingen