Help & Contact

Gebruikershandleiding
Heeft u een vraag over een van de functionaliteiten van de kennisbank Inkoop en Aanbesteding? Of bent u benieuwd wat de kennisbank u nog te bieden heeft? Bekijk dan de handleiding.

Inhoudelijke vraag? Stel deze aan onze redactie
Wij streven ernaar om deze kennisbank zo goed mogelijk aan te passen aan uw wensen. Uw inhoudelijke vragen en/of opmerkingen zijn bijzonder welkom. U kunt hierover contact opnemen met onze redactie.

Wachtwoord vergeten?
Uw wachtwoord opvragen gaat heel eenvoudig door te klikken op de knop 'inloggen' rechtsboven. Onder de gebruikersnaam en wachtwoord ziet u de link 'wachtwoord vergeten'. Vul uw emailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen per mail.

Vragen? Neem contact op met onze servicedesk
Voor vragen over o.a. inloggen, facturatie of abonnementen, mailt u naar onze servicedesk.

De kennisbank op proef?
De informatie op de kennisbank Inkoop en Aanbesteding is alleen toegankelijk voor abonnees. Wilt u meer informatie over de kennisbank, een vrijblijvende productdemonstratie of een proefabonnement? Neemt u dan contact op via 070 - 378 98 80 of stuur een e-mail.NIEUW

College 1

In dit college (34 min.) wordt u bijgepraat over de volgende vragen:

slide inhoud

Handig, helder en voorzien van praktijkvoorbeelden en de meest actuele jurisprudentie mét een link naar de diverse onderwerpen in deze kennisbank.

Bekijk het college hier


Lek ProRail rond aanbesteding ERTMS

17 jun 2019

Door een fout bij ProRail hebben per ongeluk wekenlang documenten over het ERTMS-project online gestaan. Vier van deze documenten waren geheim, omdat ze van invloed kunnen zijn op toekomstige aanbestedingsprocedures. Het gaat daarbij om de aanbestedings- en contracteringsstrategie, het risicodossier, de realisatieplanning en de rapportage stakeholderwensen. De overige gelekte documenten zouden sowieso op een later tijdstip worden gepubliceerd.

Nieuw & geactualiseerd

Vraag van de maand: Mag ik tijdens de uitvoering van de opdracht afwijken van de tijdens de aanbesteding gestelde eisen uit het programma van eisen?
Tender nieuwsbrief nr. 3, april 2019
Beslisboom: verkoop vastgoed en grond

Naar alle wijzigingen