Help & Contact

Gebruikershandleiding
Heeft u een vraag over een van de functionaliteiten van de kennisbank Inkoop en Aanbesteding? Of bent u benieuwd wat de kennisbank u nog te bieden heeft? Bekijk dan de handleiding.

Inhoudelijke vraag? Stel deze aan onze redactie
Wij streven ernaar om deze kennisbank zo goed mogelijk aan te passen aan uw wensen. Uw inhoudelijke vragen en/of opmerkingen zijn bijzonder welkom. U kunt hierover contact opnemen met onze redactie.

Wachtwoord vergeten?
Uw wachtwoord opvragen gaat heel eenvoudig door te klikken op de knop 'inloggen' rechtsboven. Onder de gebruikersnaam en wachtwoord ziet u de link 'wachtwoord vergeten'. Vul uw emailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen per mail.

Vragen? Neem contact op met onze servicedesk
Voor vragen over o.a. inloggen, facturatie of abonnementen, mailt u naar onze servicedesk.

De kennisbank op proef?
De informatie op de kennisbank Inkoop en Aanbesteding is alleen toegankelijk voor abonnees. Wilt u meer informatie over de kennisbank, een vrijblijvende productdemonstratie of een proefabonnement? Neemt u dan contact op via 070 - 378 98 80 of stuur een e-mail.Geef uw mening over VIND Inkoop en Aanbesteding

en maak kans op een taart voor uw afdeling.

Neem deel aan het gebruikersonderzoek over de VIND Kennisbanken via deze link. Indien het niet lukt om de vragenlijst in één keer af te ronden, kunt u op een later tijdstip altijd terugkeren naar de vragenlijst. U komt automatisch terecht bij de vraag waar u was gebleven.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

Naar het onderzoek

Nieuw & geactualiseerd

Wetsvoorstel: wijziging Aanbestedingswet 2012 i.v.m. het schrappen van de verplichte aanbesteding binnen het sociaal domein
Evaluatieformulier n.a.v. Actieagenda Beter Aanbesteden
Artikelsgewijs commentaar Aanbestedingswet deel 2: art. 2.51 t.e.m. 2.138a AW
Thematisch commentaar: CPV-codes, Rechtsbescherming en WMO

Naar alle wijzigingen