Help & Contact

Gebruikershandleiding
Heeft u een vraag over een van de functionaliteiten van de kennisbank Inkoop en Aanbesteding? Of bent u benieuwd wat de kennisbank u nog te bieden heeft? Bekijk dan de handleiding.

Inhoudelijke vraag? Stel deze aan onze redactie
Wij streven ernaar om deze kennisbank zo goed mogelijk aan te passen aan uw wensen. Uw inhoudelijke vragen en/of opmerkingen zijn bijzonder welkom. U kunt hierover contact opnemen met onze redactie.

Wachtwoord vergeten?
Uw wachtwoord opvragen gaat heel eenvoudig door te klikken op de knop 'inloggen' rechtsboven. Onder de gebruikersnaam en wachtwoord ziet u de link 'wachtwoord vergeten'. Vul uw emailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen per mail.

Vragen? Neem contact op met onze servicedesk
Voor vragen over o.a. inloggen, facturatie of abonnementen, mailt u naar onze servicedesk.

De kennisbank op proef?
De informatie op de kennisbank Inkoop en Aanbesteding is alleen toegankelijk voor abonnees. Wilt u meer informatie over de kennisbank, een vrijblijvende productdemonstratie of een proefabonnement? Neemt u dan contact op via 070 - 378 98 80 of stuur een e-mail.

Eigen Beleid in VIND Inkoop en Aanbesteding

Naast landelijke wet- en regelgeving heeft u als organisatie vaak ook eigen beleid geformuleerd. Daarnaast zijn er diverse interne procedures, regelingen en protocollen waarmee u en uw collega's rekening moeten houden. Met de Eigen Beleid tool heeft u de mogelijkheid om dit (lokale) beleid op te nemen en 24/7 te raadplegen binnen VIND Inkoop en Aanbesteding. Dat scheelt uw organisatie veel zoekwerk in diverse mappen en netwerken. De Eigen Beleid tool is veilig: de opgenomen documenten zijn alléén zichtbaar voor u en uw collega's binnen uw organisatie.
Het activeren van de Eigen Beleid tool is heel simpel: u hoeft alleen maar onderstaand formulier in te vullen. Heeft u veel eigen beleid-documentatie? Geen probleem, tegen een kleine vergoeding voegen wij deze documentatie voor u toe in de kennisbank.

Alle voordelen op een rij:

  • Gratis tool.
  • Al uw eigen en landelijke informatie overzichtelijk, efficiënt en veilig bij elkaar op één plek, in VIND Inkoop en Aanbesteding.
  • Uw eigen beleid documenten staan altijd bovenaan in de zoekresultaten en hebben een eigen tab.
  • Alléén zichtbaar voor u en uw collega's binnen uw organisatie.
  • Eenvoudig te activeren.
  • Handige invoerservice bij veel eigen beleid-documentatie.

Wilt u de Eigen Beleid tool activeren? Dat kan door dit formulier in te vullen. 

Ontvangt u liever eerst meer informatie of een persoonlijk training? Bel ons via 070 - 378 98 80 of stuur een mail.